Home
» Ana Yemekler
» Davet Sofralarına Tarifler
» et nasıl kavrulur
» kavurma
» Pilav Üstü Biberli Kavurma
» PİLAVLAR - MAKARNALAR
» RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
» Sade pilav nasıl yapılır
» Pilav Üstü Biberli Kavurma Ramazan Özel 23. Gün
Pilav Üstü Biberli Kavurma Ramazan Özel 23. Gün
in
Ana Yemekler,
Davet Sofralarına Tarifler,
et nasıl kavrulur,
kavurma,
Pilav Üstü Biberli Kavurma,
PİLAVLAR - MAKARNALAR,
RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ,
Sade pilav nasıl yapılır
- on 14:57
- No comments
Pilav Üstü Biberli Kavurma
Malzemeler;
2 su bardağı pirinç
2.5 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 çay bardağı sıvı yağ
500 gr kuşbaşı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 adet kırmızı biber
2 adet sivri biber
Kekik, karabiber
Yapılışı;
Pirinci yarım saat ılık suda beklettikten sonra süzün ve beyaz suyu çıkana kadar yıkayın. Yağları tencerede eritin, pirinci ve tuzu ekleyip rengi

Yorum Gönder