Home
» HAMUR İŞLERİ
» Haşhaşlı Çörek
» Mayalı Hamurla Tarifler
» RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
» Haşhaşlı Çörek Ramazan Özel 30. Gün
Haşhaşlı Çörek Ramazan Özel 30. Gün
in
HAMUR İŞLERİ,
Haşhaşlı Çörek,
Mayalı Hamurla Tarifler,
RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
- on 14:52
- No comments
Haşhaşlı Çörek
Malzemeler;
Mayalı hamur
2 - 3 yemek kaşığı yağlı haşhaş
1 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta sarısı + 1 tatlı kaşığı süt
Yapılışı;
Yağlı haşhaş, haşhaş tohumu ve sıvı yağı bir kap içinde karıştırın. Mayalı hamuru büyük dikdörtgen şeklinde açın. Hamurun yüzeyine bütün harcı sürün. Geniş kenarından başlayarak rulo şeklinde sarın.

Yorum Gönder