Home
» Börekler
» HAMUR İŞLERİ
» Midye Börek
» midye börek yapılışı
» pileli börek yapılışı
» RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
» Midye Börek Ramazan Özel 12. Gün
Midye Börek Ramazan Özel 12. Gün
in
Börekler,
HAMUR İŞLERİ,
Midye Börek,
midye börek yapılışı,
pileli börek yapılışı,
RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
- on 05:01
- No comments
Midye Börek
Malzemeler;
3 adet yufka
100 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
İç harcı için;
1 adet havuç
2 adet patates
1 su bardağı bezelye
1 tavuk göğsü
Tuz, karabiber
Yapılışı;
Sebzeleri zar şeklinde doğrayıp haşlayın ve süzün. Tavuk göğsünü de zar şeklinde doğrayıp sıvı yağda tavada soteleyin. Sebzelerle birlikte tavuğu karıştırın, dilediğiniz baharatları da ilave ederek
Yorum Gönder