Home
» Arnavut Böreği
» arnavut böreği tarifi
» Börekler
» el açması börek
» HAMUR İŞLERİ
» Pırasalı
» Pırasalı Arnavut Böreği
» Pırasalı Arnavut Böreği
Pırasalı Arnavut Böreği
in
Arnavut Böreği,
arnavut böreği tarifi,
Börekler,
el açması börek,
HAMUR İŞLERİ,
Pırasalı,
Pırasalı Arnavut Böreği
- on 07:44
- No comments
Pırasalı Arnavut Böreği
Malzemeler;
1 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı sirke
Aldığı kadar un
Tuz
Yarım kg. pırasa
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, pul biber
1 su bardağı yoğurt
Arasına sürmek için
125 gr sıvı becel veya
100gr eritilmiş terayağı + 1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı;
Hamur için tüm malzemeleri kullanarak ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini

Yorum Gönder