Home
» Ana Yemekler
» Davet Sofralarına Tarifler
» etli yemek çeşitleri
» Hünkar Beğendi
» iftar sofralarına tarifler
» közlenmiş patlıcanlı yemekler
» RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ
» Resimli Yemek Tarifleri
» Hünkar Beğendi Ramazan Özel 13. Gün
Hünkar Beğendi Ramazan Özel 13. Gün
in
Ana Yemekler,
Davet Sofralarına Tarifler,
etli yemek çeşitleri,
Hünkar Beğendi,
iftar sofralarına tarifler,
közlenmiş patlıcanlı yemekler,
RAMAZAN ÖZEL TARİFLERİ,
Resimli Yemek Tarifleri
- on 15:15
- No comments
Hünkar Beğendi
Malzemeler;
250 gr kuşbaşı et
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 küçük soğan
1 adet sivri biber
1 yemek kaşığı salça
4 adet patlıcan
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
Tuz, karabiber
Yapılışı;
Patlıcanları fırında közleyin. Közlerken patlamaması için bıçakla üzerlerine bir kaç kesik atın.
Soğanı, biberi sıvıyağda kavurun. Eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar

Yorum Gönder