Home
» Dereotlu Pilav
» Mantarlı
» Mantarlı Dereotlu Pilav
» PİLAVLAR - MAKARNALAR
» Mantarlı Dereotlu Pilav
Mantarlı Dereotlu Pilav
in
Dereotlu Pilav,
Mantarlı,
Mantarlı Dereotlu Pilav,
PİLAVLAR - MAKARNALAR
- on 00:09
- No comments
Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler;
1 adet soğan
250 gram mantar
Dere otu( İstediğiniz kadar)
1 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
Tuz
Yapılışı;
Mantarları yemeklik doğrayın. Kara suyunun çıkması için bir tencerede limon sıkılmış suyla 5 - 10 dk. kadar haşlayın ve süzün.
Pirinci ılık suda yarım saat kadar dinlenmeye bırakın.
Soğanı yemeklik

Yorum Gönder